YOOtheme Pro is here! The best WordPress and Joomla theme. Learn more

Avatar reinder.herder asked

ZOO Google map error

Hi,

I have a strange problem with the Google map.
I am using latest ZOO within Joomla 3.6.5 (with the Gusto template) and using the Product Catalogue.
Using 3 instances of it.
However... in one of them I can't get the Google map working and the other work just fine!
And I do use the Api key and read: https://yootheme.com/support/question/100254

I am just getting the 'Oops something went wrong' message with the grey exclamation marks in it when trying to insert an address. Or better, this message is already appearing before trying to fill the field.
Deleting the element and reconfiguring it from the Elements Library doesn't help.

I can't figure out what could cause this.
Please help....

Kind regards,

Reinder

  • Joomla
  • ZOO

4 Answers

0

Avatar reinder.herder answered

That's not the problem.
The API-key is already there and is working for the other Types within the same Product Catalogue.

Do you have any other idea?

0

Avatar michael.maass Support Online answered

The API-key is already there and is working for the other Types within the same Product Catalogue.

Each ZOO Type has its own set of elements.

Did you make sure it is entered for the Googlemaps element of the ZOO Type this is about? Hover over the type's name, click on "Edit Elements" and revise that, please.

Thank you

Edited

0

Avatar reinder.herder answered

Yes, that's the strange thing about this.
I checked this several times and doublechecked just now again.
Deleted the api-key and checked that I copy/paste the complete key... and so on....
And the key matches the key I am using in the working Type.

Odd....

Know someone who can answer? Share a link to this question via email or twitter.