Avatar marco.rensch asked

uikit 3 Grid does not work stable in Firefox?

Did yootheme (or someone else) already noticed that the Grid system in FF is a little bit buggy?
it worked for me while testing and just after a refresh it does not work anymore...

For me its also visible in the Codepen Previews from your Guide - on the Documentation itself its working...

its a bit weird...

 <div class="uk-section">  
        <div class="uk-child-width-expand@s uk-text-center" uk-grid>  
            <div>  
                <div class="uk-card uk-card-default uk-card-body">  
                    Lorem ipsum  
                </div>  
            </div>  
            <div>  
                <div class="uk-card uk-card-default uk-card-body">  
                    Lorem ipsum<br> dolor sit amet<br> consectetur  
                </div>  
            </div>  
            <div>  
                <div class="uk-card uk-card-default uk-card-body">  
                    Lorem ipsum<br> dolor sit amet<br> consectetur<br>adipisicing  
                </div>  
            </div>  
        </div>  
    </div>

i have tried it already with and without uk-section wrapper...
In Safari it works great...

##### Update ########

Here are two snaps:
Image
Image

it is from the first #Usage Codepen script example

<div class="uk-child-width-expand@s uk-text-center" uk-grid>  
<div>  
    <div class="uk-card uk-card-default uk-card-body">Item</div>  
</div>  
<div>  
    <div class="uk-card uk-card-default uk-card-body">Item</div>  
</div>  
<div>  
    <div class="uk-card uk-card-default uk-card-body">Item</div>  
</div></div>

Nice fact

If you change the window width under 640px it rearanges the divs...

Image

...But change back to broken if you enlarge the screen size again after that.

PS: it happens today also in Safari - But please note, from time to time (yesterday) it had worked fine in FF and Safari for a while, also on your codepen examples it looks like some scripts not run properly.

Hope that helps
Kind regards

  • UIkit

Edited

6 Answers

0

Avatar kayhan Support answered

I am sorry, my browser - or some reason - did not load the images .... But now I see them :-)

But I am still not able to reproduce that. The codepen works just fine. Please run Firefox in safe-mode and test again.

0

Avatar kayhan Support answered

What codepen specifically?

I couldn't see a difference between Chrome and Firefox. Could you please also link to screenshot that shows what you see?

0

Avatar kayhan Support answered

I can not reproduce this.

Could you please link to screenshot that shows what you see?

0

Avatar marco.rensch answered

As you can see, i've edited the main question and added already some screens

Do u need something else?

Kind regards

0

Avatar marco.rensch answered

ok nevermind,
i don't know but it must had been something to do with one of my installed addons - for your information, i uninstalled some browsertype handlers (simulates different browsers in FF) and now it is ok. But why in Safari i had the same issue for a short time i don't know...

thanks for your time.

Know someone who can answer? Share a link to this question via email or twitter.