YOOtheme Pro is here! The best WordPress and Joomla theme. Learn more

Avatar john.a.merlino asked

SOLUTION FOR HEADER TAGS SHOWING IN SEARCH RESULTS

PEARL COUSCOUS SALAD with a DUO OF TOMATOES, BABY <span class="highlight">SPINACH</span>, BASIL &amp; FETA

Have a thread started but seems to be lacking any responses in August 26th. This is one reason why this is a love hate relationship with Yoothemes. We have to pay for support but it is so long between responses it is a matter of not getting what you pay for. Guys, Admins, I love your products and so do my clients but the lack of support just astonishes me especially when I pay for it. Call it waht you want, a membership fee or what, the truth is it is also for support since you are unable to get into support to ask any questions via the forums if your membership lapses.

Anyway, my problem still exists, the header tags even after adding the escape function in the forums earlier. please someone help me get this fixed. Latest joomla, warp and theme SALT

Thank you

  • Joomla
  • ZOO
  • Salt

3 Answers

0

Avatar michael.maass Support answered

Latest joomla, warp and theme SALT

From what I can see your Warp is not up to date. But this is not likely to cause the issue you describe.

You provided access data to you site's Joomla backend. I could see that you edited an original file within the warp folder:

Image

This is not recommended as the change will be undone with the next update. Apart from that this particular file in is overridden anyway in Salt. Thus changing it is not likely to have any visible effect.

Anyway, my problem still exists, the header tags even after adding the escape function in the forums earlier.

Sorry, I read it several times over but don't understand it. I am not a native speaker of English so it is probably my fault.

Please clarify which "escape function" precisely you are refering to and where you added it. Also be clear about what you mean by "the forums" because as far as I understand, this is where you made a change.

I can see the issue on your site, but when I tried in a clean installation with Joomla 3.8.1 and Salt 1.0.10/7.3.35 I could not replicate it. Did you activate a highlighting feature somewhere?

Thank you

Edited

0

Avatar john.a.merlino answered

Michael thank you for your response.

I was reading in the support forums that the change to the default_results.php file adding the "escape " function to lines 22 and 24 was the fix for this issue. I tried all of that and in fact, it did not work, also the lines 22 and 24 did not match the forums post information as it could have been from another version of Joomla or Warp.

At any rate, I have switched from the standard search module to the smart search module and renamed the default_results.php file to eliminate it. I know if I upgrade Joomla or my theme this will be overridden but it is an easy repair if that happens.

So far all seems to be working but I have noticed in the smart search when I search from the home page of the site, or anywhere for that matter, the cool ajax drop down box with immediate results headers that showed up before does not now. It instantly goes to a new page of results. Not a huge deal but for now it works.

0

Avatar thomas.p Support answered

I know if I upgrade Joomla or my theme this will be overridden but it is an easy repair if that happens.

You should be able to make it update-safe by creating a custom style and copying the fixed default_results.php (see your other question) to /templates/yoo_salt/styles/YOURSTYLE/com_search/search/default_results.php

Know someone who can answer? Share a link to this question via email or twitter.