Avatar bailey.povey asked

My Zoo Blog Dissappeared after latest update

I have pages setup on the website showing teasers of each blog post (the teasers are a widgetkit grid of square images in 3X3 or 3X4 layout) , these seem to have completely disappeared after the latest Zoo update.

The website is www.shelleypovey.com . . . . If you click on any menu item under "Blog" it just displays a blank page. It should be displaying a widgetkit grid of 9 or 12 squares, each square links through to a blog post.

I didn't make a backup of the site as i thought this was a basic 1 click update & didn't expect half the site to disappear. Please any help getting the content to come back would be great. Is there anyway to roll back to the previous version of zoo?

**** UPDATE****
As mentioned the teaser images that were displayed in a grid were loaded by widgetkit - and the images were pulled from my ZOO Blog App.
After some more looking around the ZOO & Widgetkit components, it seems that ALL my widgetkit widgets that were pulling in content from ZOO have gone/disappeared/ been removed from widgetkit. Thus my images & content are not loading on the pages that i have shortcode to load those widgets.

It seems that the latest ZOO update has deleted ALL my widgets associated with ZOO. This is a Major Problem!! I have no idea what to do to fix this & i really dont want to have to rebuild all these pages, please help!!!! This site is live & half the content is now missing.

Thanks!!

  • Joomla
  • ZOO
  • Chester

Edited

1 Answer

0

Avatar michael.maass Support answered

Please any help getting the content to come back would be great. Is there anyway to roll back to the previous version of zoo?

Which precise version of ZOO did you have before you updated?

The website is www.shelleypovey.com . . . . If you click on any menu item under "Blog" it just displays a blank page. It should be displaying a widgetkit grid of 9 or 12 squares, each square links through to a blog post.

So your issue is rather about Widgetkit, not primarily about ZOO?
Right now I can see that your Widgetkit is a seriously outdated 2.5.3.

Please update Widgetkit to the current version — 2.9.2 at the time being.

Also take a look at my response to your other question "ZOO Content Typy gone & ALL widgets linked to ZOO dissappeared after UPDATE".

I didn't make a backup of the site as i thought this was a basic 1 click update & didn't expect half the site to disappear.

Even updating the complete Joomla CMS can be done with a "1-click-update".
You should always make a backup before applying changes to a live site.

Otherwise it would be like not fastening the seatbelt because you drove the same route before.

Thank you

Edited

Know someone who can answer? Share a link to this question via email or twitter.